Burgemeester loopt mee de wijk in

Onlangs is in de wijk Groenewoud het plan gelanceerd om te starten met periodieke wandelingen door het buurtpreventieteam, samen met bewoners. Maandag was het burgemeester Heijmans die ook aansloot bij deze groep. Hiermee geeft hij duidelijk aan dat hij buurtpreventie steunt.

“Wij willen als inwoners van Groenewoud zorgen voor meer veiligheid. Personen die slechte plannen hebben, zoals inbrekers, moeten weten dat er ieder moment wel iemand van het buurtpreventieteam langs kan komen. We zullen dan ook niet op vaste momenten of vaste routes lopen, uiteraard altijd onaangekondigd.” Tijdens de wandelingen staat het team altijd in contact met de politie.

Initiatiefnemers Marja Feijen (coördinator BuurtWhatsappgroep Groenewoud) en Peter Duisters nemen de organisatie op zich. Het buurtpreventieteam Groenewoud is nog op zoek naar vrijwilligers die af en toe meelopen. Als je geïnteresseerd bent, kan jij je aanmelden via [email protected] Aanmelden voor de PreventieWhatsapp groep kan via 06-15215530.