Uitgestelde koffie in het Bibliocenter

Plaats een reactie

De bibliotheek maakt je rijker! Niet alleen met informatie, spreekuren en workshops maar ook met een gratis kop vers gezette koffie door de enthousiaste barista’s van de bieb. Vraag om een Uitgestelde koffie in de KoffieBoekerij. Want er zijn genoeg aardige koffiedrinkers bij de bibliotheek Weert die een ander ook een lekker kopje koffie gunnen.

Sinds het koffiecafé van Bibliocenter de KoffieBoekerij, in januari dit jaar is begonnen met de ‘uitgestelde koffie’ zijn al tientallen koffies cadeau gedaan door klanten van de bieb. Het zijn kopjes koffie voor een ander die het niet zo breed heeft.

Maak je een wandeling in de stad en wil je even relaxen in een fijne omgeving met de nieuwste kranten en bladen? Of wil je gewoon gezellig tussen andere mensen zitten en een kopje koffie drinken? En zit je krap bij kas? Vraag een uitgestelde koffie. Iemand anders heeft al voor jou afgerekend. Gratis koffie voor jou. Loop gewoon eens binnen. Je hoeft geen lid te zijn van de bieb en je bent van harte welkom.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie