Promic overgenomen door Sign-Zone

Nederweert – Promic Display Systems heeft een nieuwe eigenaar genaamd Sign-Zone LLC. Dit betekent dat Promic vanaf nu onderdeel uitmaakt van de Sign-Zone Group. De afgelopen jaren heeft Promic een grote continue groei doorgemaakt en is ervan overtuigd deze groei beslist door te kunnen zetten met dit nieuwe partnerschap. Promic is erg enthousiast en trots om deel uit te maken van de Sign-Zone Group. Dit zal hun levermogelijkheden van Mobile Display Systems significant vergroten.

Sign-Zone is een toonaangevende display-fabrikant op de Noord Amerikaanse markt en bedient zijn klanten onder verschillende merknamen, onder wie Jansen Displays en vanaf nu ook Promic B.V. op de Europese markt. Samen zijn ze de nummer één leverancier in mobiele display systemen in de Print & Sign industrie.

Jim Oud, CEO van Promic: “Dit partnerschap met Sign-Zone biedt een hoop kansen voor Promic. We zouden niet optimistischer kunnen zijn over de toekomst van Promic dan in een samenwerking met Sign-Zone. Wij zijn er van overtuigd dat dit de beste keuze is voor Promic en dat dit ook veel voordelen met zich mee zal brengen voor onze klanten”.

Het samenvoegen van deze marktleidende bedrijven zal Promics klanten een vergrote toegang geven tot een breed producten- en serviceportfolio in een breder geografisch gebied. De twee bedrijven passen goed bij elkaar en hechten beiden grote waarde aan het zo goed mogelijk bedienen van hun klanten. Samen zullen zich inzetten om hun reputatie van hoge kwaliteit producten en diensten, marktleiderschap en klantgerichtheid- en service verder uit te bouwen. De nieuwe samenvoeging is een dynamisch en innovatief productie- en handelsbedrijf dat zich blijft inzetten om haar klanten te ondersteunen bij het succesvol behalen van hun doelen en ambities.

Belangrijk om te melden is dat Promic B.V. blijft opereren als een apart bedrijf. De activiteiten van Sign-Zone zijn aanvullend op die van Promic. Promic zal haar focus op kwaliteit en persoonlijke service voortzetten en blijft haar hoge kwaliteit mobiele display systemen bieden zoals ze doen.

Wil je meer weten over Sign-zone en Promic? Bekijk dan de websites www.signzoneinc.com en www.promic.com