Kop-staart botsing op A2 bij Leende

Leende – (Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 16.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Leende.

In de rijrichting van Eindhoven naar Weert had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Een van de auto’s kwam tegen de vangrail tot stilstand. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Een ambulance kwam ter plaatse. Er waren geen gewonden en dus parkeerde men de ambulance op de vluchtstook om deze rijbaan te beveiligen aangezien en niemand van Rijkswaterstaat en de politie aanwezig was.

De auto’s raakten beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Alle rijstroken waren beschikbaar voor het verkeer en toch ontstonden er files. Enerzijds vanwege de glasresten op de weg en het verkeer uit de richting van Weert moest op de rem vanwege kijkers.