Maarheeze – (Foto’s) Vrijdagochtend heeft rond 11.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde vrijwel gelijktijdig met het andere kop-staart ongeval ter hoogte van Weert. Ter hoogte van de toerit nabij de frisdrankenfabriek in Maarheeze ging de voorste auto op de rem vanwege filevorming de bestuurder van de auto daarachter merkte dat te laat op en er ontstond een botsing.

Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. De bestuurders wisten hun voertuig op de vluchtstrook te parkeren om zo de overlast voor het andere verkeer te beperken. Dit gebeurde in samenwerking met een vrachtwagenchauffeur die met zijn vrachtwagen de rijstroken kort blokkeerde zodat de auto’s naar de vluchtstrook konden rijden.

De auto’s raakten beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger.

5 REACTIES

 1. gelukkig weer goed afgelopen maar de bergers moeten toch wel blij zijn met “ons” stukje autoweg.

 2. Weer zo een sukkel die er achterop rijdt. Het houdt niet op.
  Ze hebben allemaal haast en houden nauwelijks afstand. Denken dat ze sneller op hun bestemming zijn als ze hun voorligger inhalen. Gisteren reed ik er weer eens heen en ook terug. Ongelooflijk wat je zoal ziet van de gehaaste medemens.

 3. Hallo allemaal

  Ik ben kereltje! De allerbeste chauffeur van de hele wereld!!
  Lekker anoniem achter mijn toetsenbord geef ik commentaar op alle chauffeurs die betrokken raken bij een ongeluk!
  Want ik ben kereltje en ik mag dat, want ik heb nog noooooit een ongeluk gehad!!

Comments are closed.