(Foto’s) Wethouder van Eijk opende vrijdag het nieuwe pand van Stichting Huurdersbelangen Midden-Limburg in Weert. De Stichting is vanaf heden gevestigd aan de Langpoort, naast bakkerij Mertens-Roeleven.

De stichting Huurdersbelangen Midden-Limburg ondersteunt bewoners die in hun wijk of complex de leefbaarheid willen verbeteren. Wonen Limburg, vestiging Weert, is een belangrijke gesprekspartner en is volgens de woningwet 2015 verplicht de SHML te informeren over hun beleidsvoornemens. De SHML heeft inspraak als het gaat om huurprijsbeleid, renovatie, nieuwbouwprojecten, koop c.q. sloop, servicepakketten en huurdersinspraak etc.

De Stichting Huurdersbelangen Midden-Limburg (SHML) is een vrijwilligersorganisatie die de belangen behartigt van huurders. SHML helpt huurders die er niet uitkomen met hun verhuurder en geeft ondersteuning aan bewonerscommissies.

Met het nieuwe kantoor kan de SHML huurders en bewonerscommissies beter van dienst zijn en inzetten op service en kwaliteit. “Samen werken aan een betere woonomgeving”. Dat zegt het eigenlijk precies.”

Het kantoor aan de Langpoort 7a is dagelijks geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 12.00 uur.

Website https://www.shmlweert.nl/
Telefoonnummer 0495-543858 en 0495-223119.