MiniRok Festival 2019: #13

De line-up is compleet, op vrijdag 5 juli Tribute Night en zaterdag 6 juli MiniRok zoals het hoort, de beste opkomende bands van dit moment, uitgebreide kinderanimatie, lekker eten & drinken en gezelligheid.

Een totaal nieuwe opzet, 10 bands en een extra jampodium voor de kids op zaterdag: de 13e editie van het MiniRok Festival gaat weer een bijzondere worden. Iedere bezoeker elk jaar toch weer een nieuwe festivalervaring geven met alle basis ingrediënten zoals iedereen gewend is, dat is waar MiniRok voor staat!

Vrijdag

Op vrijdagavond 5 juli spelen vanaf 20.00 uur de beste Tribute bands van dit moment die je op één avond Jimi Hendrix (Stepping Stone), Live (Simple Creed) en Metallica (Present Danger) doen beleven als in hun beste dagen.

Zaterdag

En op zaterdag 6 juli gaan de deuren om 14.00u open en zullen achtereenvolgens, in onze meest internationale line-up ooit overigens, spelen: onze lokale helden van Fant, Ruv, The Muff, Peuk [BE], Daily Thompson [DE], Black Mirrors [BE] en een van de beste tribute bands ooit: AC/DC UK [UK].

Voor de kids is er wederom een zeer uitgebreid eigen kinderplein, inclusief jampodium, waar ze zich de hele middag uitstekend kunnen vermaken!

Entree is slechts €8,00 per dag en onder de noemer ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ is de entree op zaterdag voor iedereen van 17 jaar en jonger helemaal gratis! De organisatie ziet jullie allemaal heel graag op vrijdag 5 & zaterdag 6 juli op ons festivalterrein bij Sportpark “De Steinakker” in Stramproy.

Mocht je in de tussentijd toch nog vragen hebben of meer info willen? Check onze website: www.minirok-stramproy.nl of word vriendjes met hen: www.facebook.com/minirokfestival.