Foto door: De Vegetarische Slager (via NVWA)

De Vegetarische Slager heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Little Willies. Door een fout in de productie kunnen de Little Willies van De Vegetarische Slager mogelijk stukjes hard plastic bevatten. Er wordt verzocht het volgende product niet te consumeren:

De Vegetarische Slager Little Willies met een houdbaarheidsdatum vanaf 10-4-2019 tot en met 07-05-2019
Alle producten met een houdbaarheidsdatum van 08-05-2019 of later zijn volledig veilig voor consumptie.

Als u in het bezit bent van één of meer van de betrokken producten, verzoekt De Vegetarische Slager een email te sturen aan [email protected] met een foto van de consumentenverpakking waarop de T.H.T. zichtbaar is. Bent u niet in de gelegenheid om een email te sturen, dan verzoekt De Vegetarische Slager de lege plastic verpakking, inclusief kartonnen sleeve uiterlijk 10 mei 2019 op te sturen naar:

De Vegetarische Slager
Antwoordnummer 10356
4800VB, Breda

Vermeld uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. U ontvangt dan uw aankoopbedrag retour. Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op via het telefoonnummer van de De Vegetarische Slager op telefoon: 030-2660417

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2WcppbE