Café De Mân aan het Bassin 6 is overgenomen en hier opent op korte termijn Wertha Brewpub haar deuren. Wertha Brewpub zal worden gerund door Roy Snijders en Rob Driessens. Vandaag op 1 mei vindt de overdacht plaats.

Rob Driessens, voorheen eigenaar van Dennenoord, zal als gediplomeerd biersommelier het gezicht worden van Wertha Brewpub. Hij zal o.a. het bierassortiment gaan samenstellen en op latere termijn ook zijn eigen biertjes gaan brouwen op het Bassin.

Het café start met een assortiment van zo’n 120 verschillende soorten bieren. Het assortiment zal een combinatie zijn van Belgische klassiekers en een groot aantal wisselende bieren van kleine brouwerijen, zowel lokaal als internationaal.

De verwachting is dat de nieuwe eigenaren over zo’n twee weken de deuren kunnen openen van hun Wertha Brewpub.