Moulin Blues weekend van start

Algemeen Nederweert Regio Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

Ospel – (Foto’s) Het mooiste en gezelligste bluesfeest is weer losgebarsten. Vrijdagmiddag ging Moulin Blues in Ospel van start. De opening werd verricht door burgemeester Evers van Nederweert.

Moulin Blues 2019 belooft een aantrekkelijke en veelzijdige editie te worden met blues- & rootsartiesten van wereldklasse. Daarbij mag gedacht worden aan “award winning” artiesten als The Proven Ones met o.a. gitaarvirtuoos Kid Ramos (USA), The Blues Giants met onder meer bluesgigant Sugaray Rayford (USA), Mike Zito (USA), oudgediende Studebaker John & The Hawks (USA), Eric Lindell (USA) en ijskoningin Sue Foley (CAN).

Het gros van de artiesten komt zoals ieder jaar uit Amerika, naast bovengenoemden zal een mix van gerenommeerde artiesten en spannende verrassingen de Ospelse planken betreden met verder o.m. The Reverend Shawn Amos (USA), Samantha Martin & Delta Sugar (CAN), The Weight Band (USA), Joe Louis Walker (USA), Greyhounds (USA), Boogie Beasts (BE) Jeremiah Johnson (USA), Joakim Tinderholt (NOR), Beaux Gris Gris & The Apocalypse (USA/UK), Big Joe Louis (UK) en nog veel meer.

Meer informatie kun je vinden via: www.moulinblues.nl. Bekijk een sfeerimpressie van de opening.

[nggallery id=’7833′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie