Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 22.45 uur gealarmeerd vanwege een aanrijding op het spoor tussen Eindhoven en Weert.

Nabij de spoorwegovergang aan de Stationsstraat in een persoon aangereden door een trein. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse voor medische bijstand. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar is inmiddels teruggevlogen naar de vliegbasis.

Het treinverkeer tussen Eindhoven en Weert is gestremd. Dit duurt nog tot 2.00 uur vannacht, zo verwacht de NS. De spoorwegovergang bij het NS-station in Maarheeze is momenteel afgesloten. Een team van de incidentbestrijding van ProRail is onderweg om de machinist en passagiers in de trein op te vangen.

6 REACTIES

 1. Erg dat deze persoon geen uitzicht had uit zijn psychische ellende en daardoor zijn familie, hulpverleners en reizigers choqueerde met zijn afscheid van het aardse.
  Man, vrouw, jongen of meisje, hoop dat je de rust gevonden hebt, ik wens jouw dierbare alle kracht en sterkte om met het verlies van jou om te gaan. Toen ik vannacht om 1uur naar EHV moest om mijn zoon op te halen omdat al het treinverkeer stil lag, waren in elk geval mijn gedachten aan jou die er voor koos om op deze lugubere manier afscheid van het aardse te nemen. Heb jij ook dit soort gedachte`s, er is hulp echt.
  https://www.113.nl/?gclid=Cj0KCQjwz6PnBRCPARIsANOtCw0lOdmQS6Da8KMqrcYG-5Syq1z2y5uKlPIT5M70xQAOndu_JJEuJE4aAhXpEALw_wcB

 2. ik zat in die trein wie zegt dat deze persoon psychische problemen had het is gebeurt op de overgang stationstraat maarheeze het kan ook iemand zijn geweest die dacht dat haal ik nog wel (niet dus ) het is erg voor de familie en de persoon zelf maar gan niet speculeren

 3. Maar dat kan ook niet zo zijn, jin speculeerd zelf nu ook, je spreekt jezelf flink tegen, zolang je niet capabel bent om zelf een mening te formuleren ga een ander dan al helemaal niet aanspreken en houd dan alsjeblieft je mond!

 4. Inderdaad. Als het om zelfdoding gaat dan hoor je in ieder geval niet vaak dat dit wordt gedaan op een bewaakte overweg. Maar om wat voor reden ook, erg genoeg voor de nabestaanden dus sterkte gewenst voor die mensen.

 5. Door het goed afrasteren van ons spoornet, gebeuren zelfdodingen steeds vaker in de nabijheid van een spoorovergang of vanaf het perron. Helaas is dat de realiteit 2019

 6. Er staat in het artikel enkel dat er een persoon is aangereden door een trein.

  Verdere informatie wordt niet gegeven omdat verdere informatie niet relevant is voor de bezoekers van deze site. Die informatie is wel belangrijk voor nabestaanden en hulpdiensten. Zij beschikken dan ook over die informatie. Wij niet.

Comments are closed.