Scoutiviteit Keent-Moesel in beeld

(Foto’s) Afgelopen zaterdag werd door Scouting Keent-Moesel de jaarlijkse presentatie in de wijk gehouden aan de Johan Willem Frisolaan. Alle leden speelden het scoutingspel en lieten de buurtbewoners kennis maken met Scouting. Naast de vele scoutingspellen was er ook een verkoop van kinderkleding en kinderspeelgoed.

Het toeval wilde dat zich onlangs het 100ste lid heeft aangemeld bij deze scoutinggroep. Om dit te vieren werd dit lid tijdens de Scoutiviteit in het zonnetje gezet. Van de voorzitter ontving de nieuwe Welp de mooie groepsdas en ook mocht hij een leuk cadeau uitzoeken in één van de kraampjes.

Ook dit jaar was de Scoutiviteit weer een groot succes dus deze activiteit zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Bekijk een ingestuurde sfeerimpressie.