Somertijd Reanimatiedag in Weert

Door een uur te geven red je een leven! Op zaterdag 25 mei organiseert Radio 10 Somertijd in samenwerking met het Rode Kruis voor het tweede jaar op rij de Somertijd reanimatiedag.

Op deze dag kunnen geïnteresseerden gratis leren reanimeren. Dit jaar is er bij AED Solutions voor het eerst een locatie in Weert die mee doet. Je kunt je aanmelden voor een locatie en een tijdslot naar keuze, tussen 11:00 en 15:00 uur. Je wordt hartelijk ontvangen en leert de basis van het reanimeren binnen een uur. Zo kun je anderen helpen op het moment dat het er daadwerkelijk toe doet.

Radio-DJ Rob van Someren ondervindt als hulpverlener regelmatig de gevolgen van een hartinfarct. Hij snapt als geen ander hoe belangrijk het is dat zoveel mogelijk mensen kunnen reanimeren. Om die reden vindt op 25 mei, in samenwerking met het Rode Kruis, de Somertijd Reanimetiedag plaats. Irene Moors ondersteunt dit initiatief als ambassadrice van het Rode Kruis en zal net als Rob op een van de locaties aanwezig zijn.

Wil je gratis de basis van het reanimeren leren? Tot en met 23 mei 12:00 uur kun jij je gratis aanmelden via de volgende link: https://www.radio10.nl/somertijd/reanimatiedag2019. AED Solutions is sinds begin dit jaar gevestigd op Celsiusstraat 15, 6003 DG te Weert.