Triathlon-magazine Weert in Beweging

Het eerste exemplaar van het nieuwe Stadsmagazine Weert in Beweging | Stadstriathlon Weert 2019 werd op 24 april overhandigd aan wethouder Tessa Geelen op het stadhuis van Weert.

Van 29 mei t/m 9 juni 2019 gaat het dan ook echt gebeuren tijdens de 10e Rabobank Stadstriathlon in Weert. Het programma tijdens het 1e en 2e weekend van juni ziet er indrukwekkend en spectaculair uit waarbij er zowel voor de topsporter als voor de breedtesport een mooi podium gecreëerd is. Immers, naast een EK organiseren we ook de grootste scholierentriathlon met meer dan 3.000 scholieren.

Verder kun je in dit magazine lezen wat er allemaal te doen is. Het complete programma van het EK Triathlon en van de Stadstriahtlon Weert is hierin opgenomen waardoor dit een fantastisch programmaboek is. Naast verschillende partijen die zich profileren tref je ook leuke toeristische informatie over Weert aan alsook een restaurantengids achterin.

Extra evenementen

Het programma van alle evenementen is ook te vinden in het Stadsmagazine Weert. Men start met de Stadstriathlon Night op het Bassin vanaf 16.00 uur met de Duckrace Weert. Hierna volgt een avondvullend programma met o.a de Glow Run en als sluitstuk de Glow Party met DJ Admin. Je kunt je nog inschrijven via www.glowrunweert.nl.

Speciale Stadstriathlon Weert app

Met tientallen camera’s worden de triathlon-races in beeld gebracht. Daarbij worden er zelfs camera’s op motoren en boten ingezet om de wedstrijden optimaal te kunnen volgen. Op het Bassin in Weert zijn de races te bekijken via grote videoschermen. De wedstrijdbeelden zijn ook live te volgen via de gratis app ‘Stadstriathlon Weert’. Je kan hem downloaden via Google Play en de App Store.

Voor meer informatie kijk je op de website www.stadstriathlonweert.nl.

Bekijk de digitale versie

https://issuu.com/weertmedia/docs/stadsmagazine_weert_in_beweging___s