Kelpen-Oler – (Foto’s) Technisch Opleidingscentrum Zuid, hét opleidingscentrum voor de infra- en energietechniek, heeft 10 mei officieel haar deuren geopend aan de Ellerweg in Kelpen-Oler.

Technisch Opleidingscentrum Zuid is opgericht met als doel mee te werken aan een duurzaam arbeidsmarktbeleid binnen de Infra- en Energietechniek. Een modern opleidingscentrum voor vakgerichte opleidingen binnen de Infra- en Energietechniek, voorzien van Crebo en BLEI gecertificeerd. Technisch Opleidingscentrum Zuid beschikt over prachtige theorie- en praktijklokalen en biedt alles onder één dak. Vakgerichte opleiding maar ook (her)certificering is mogelijk bij Technisch Opleidingscentrum Zuid.

Eigenaren Jac van Geleuken en Erik Menting zijn geen onbekenden in de wereld van de Infra- en Energietechniek. Door deze krachtenbundeling en de intensieve samenwerking met overheid, ROC’s, concullega’s en arbeidsmarkt gerelateerde bedrijven is een mooi bedrijf ontstaan. Waardevol voor de toekomst binnen de branche!

10 mei zijn de deuren officieel geopend en onder het genot van een hapje en een drankje kregen de genodigden een kijkje in de keuken van de wereld van de Infra- en Energietechniek
Meer informatie over Technisch Opleidingscentrum Zuid vind je op de website (www.technischopleidingscentrumzuid.nl).