Stichting Architectuurlijk Weert is op zoek naar nieuwe bedrijfsgebouwen (industrie, ambacht, kantoor) in Weert en Nederweert, bij voorkeur gebouwd na 2010. Deze panden maken kans op de jaarlijkse Architectuurprijs.

Bij de voordrachten ziet de Stichting naast enkele foto’s (digitaal, vrij van rechten) graag de contactgegevens van het project, van de opdrachtgever, van de architect en het bedrijf dat het ontwerp gerealiseerd heeft. In samenspraak met de opdrachtgever / eigenaar bepalen ze dan of het bewuste project gepubliceerd mag worden en stellen wij uiteindelijk een lijst van genomineerde projecten samen.

Deze genomineerde projecten worden zowel door een vakjury als door het geïnteresseerde publiek beoordeeld voor de Architectuurprijs 2019. Daarvoor worden de genomineerde projecten op de website www.architectuurlijkweert.nl en op de facebookpagina nader belicht en kun je via de website of via de presentatie op de weekmarkt van zaterdag 22 juni in Weert jouw stem uitbrengen.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats op 7 juli 2019 welke nog nader in de media aangekondigd zal worden. Projecten kunnen ingezonden worden via e-mailadres: [email protected] tot uiterlijk 1 juni 2019.