Vrouw maakt pijnlijke val

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag iets voor 17.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Sutjensstraat.

Ter hoogte van de parkeerplaats van Albert Heijn aan de Dries had een vrouw zich misstapt en was vervolgens lelijk ten val gekomen. Ze viel op haar arm en raakte gewond aan haar hoofd. Omstanders die het zagen gebeuren boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De situatie leek in eerste instantie zo ernstig dat een traumahelikopter werd opgeroepen. Toen de hulpdiensten arriveerden was de vrouw bij kennis. De traumahelikopter werd geannuleerd en de vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie beloonde het geduld van een kind dat moest wachten terwijl zijn moeder eerste hulp aan het verlenen was. Het wachten werd beloond met een knuffelbeertje van de politie.