Weerter Stadsbrouwerij in boek Cafés

Maandag 6 mei is het nieuwe boek van Fiona de Lange gelanceerd. Dit boek beschrijft 250 topadressen in Nederland. Het proeflokaal van de Weerter Stadsbrouwerij is vereerd met een plaats in dit mooie boek.

Fiona is een bekende biersommelier en zytholoog, zeg maar een professionele bierkenner. Zij heeft eerder boeken geschreven over ‘Bier en Spijs’, ‘Ontdek de smaak van bier’ en ‘Wat je als bierliefhebber moet weten’. In dit nieuwe boek beschrijft zij 250 topadressen in Nederland. Hiervoor heeft zij maandenlang stad en land afgereisd op zoek naar plekken vermeldenswaardig voor haar boek.

En dat zij kritisch is, mag blijken uit haar selectie. Plekken die ze beschrijft zijn onder andere de Jopenkerk, Oedipus, Goesting en het Hijgend Hert. Maar dus ook het proeflokaal van de Weerter Stadsbrouwerij mag zich verblijden met een plaats in haar boek. De beleving die Fiona in ieder café heeft gehad probeert ze zo goed mogelijk in dit boek weer te geven en bij ieder café schenkt zij een schuimend glas bier in.

Meer weten over het boek? Kijk op https://www.fionadelange.nl/nl/boeken.