Win kaarten voor John Coghlan’s Quo

Algemeen Weert Winacties Reageer 1 min. leestijd
Foto via Facebook

Sinds het verlaten van Status Quo heeft John gewerkt met veel bekende en diverse muzikanten, in zijn eigen Diesel Band; met Partners In Crime; en de ‘Rockers’ met Phil Lynott, Roy Wood en Chas Hodges. Andere samenwerkingen waren onder meer Noel Redding (ex-Jimi Hendrix) en Eric Bell (ex-Thin Lizzy).

Wil je de oude classics van Status Quo herbeleven?

John Coghlan’s Quo laat je de authentieke ‘70’s Quo Sound herleven. Verwacht de gouden klassiekers uit de Quo periode vanuit John Coghlan’s beleving. Achttien jaar lang drumde hij bij de legendarische rockband Status Quo en nu brengt hij de golden oldies weer aan het licht. Vrijdag 31 mei in De Bosuil.

Winactie

Stuur een mailtje naar [email protected] en laat daarin weten met wie je graag naar het concert van John Coghlan’s Quo gaat en wie weet win je dan de tickets voor het concert! Ze geven 3×2 kaarten weg voor dit concert. De winnaars worden bekend gemaakt op 16 mei.

Meer informatie over het concert + tickets: https://www.debosuil.nl/programma/john-coghlans-quo/.

Video via Youtube

https://youtu.be/fXnR6KoCv5I

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie