13-jarige jongen beroofd in Budel

Budel – Zaterdag 1 juni 2019 is rond 19.50 uur een 13-jarige jongen slachtoffer geworden van een beroving. De beroving vond plaats ter hoogte van “De Klimroos” gelegen aan de Poelderstraat te Budel, zo meldt de politie via Facebook.

De politie benadrukt dat de beroving zonder fysiek geweld of wapens is gepleegd waardoor het misschien niet direct is opgevallen. Zowel het 13-jarige slachtoffer als de verdachte waren met de fiets en stonden stil tijdens de beroving.

De politie is op naar getuigen die deze beroving hebben gezien of later hierover hebben gehoord wat hen kan helpen in het onderzoek. Daarnaast is men dringend op zoek naar 2 meisjes die ten tijde van de beroving voorbij fietsten en hierdoor de politie mogelijk kunnen voorzien van belangrijke informatie.

Mocht je getuige zijn geweest van deze beroving of heb je meer informatie? Neem dan contact op met de recherche van het basisteam Dommelstroom via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2019112208.