Asfaltonderhoud Mastenbroekweg

Update 14.20u – De gemeente Weert laat eind juni/begin juli nieuw asfalt aanbrengen op de Mastenbroekweg en op de rotonde Suffolkweg met de Ringbaan West. Voor het verkeer gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op de gele borden.

Mastenbroekweg

Op de Mastenbroekweg wordt gewerkt van maandag 24 juni tot en met vrijdag 5 juli. De Mastenbroekweg is afgesloten vanaf beide aansluitingen met de Bocholterweg. Naast het vervangen van de asfaltverharding wordt bij de kruispunten met de Dijkerstraat en Hoogbeemdenweg een verhoogd plateau aangebracht.

Voor bewoners en bedrijven zijn alleen op de asfalteringsdagen 27 en 28 juni de panden tijdelijk niet of beperkt bereikbaar.

Rotonde Suffolkweg/Ringbaan West

Het asfalt op de rotonde Suffolkweg/Ringbaan West vertoont ernstige schade. Hier moet de volledige asfaltverharding worden vervangen. Hiervoor waren werkzaamheden gepland, maar die zijn tot nader order uitgesteld.