Maarheeze – (Foto’s) De brandweer is donderdag om 7.30 uur gealarmeerd voor een autobrand naast de snelweg A2 bij Maarheeze.

Op de parkeerplaats van tankstation ‘t Haasje was een auto in brand gevlogen. Het gebeurde nadat de bestuurder zijn auto had geparkeerd voor een korte rustpauze. Vermoedelijk door kortsluiting begon de auto te branden.

De brandweer kwam ter plaatse om de brand te doven. Het vuur had snel om zich heen gegrepen en er was geen redden meer aan. De Renault Kadjar brandde volledig uit. Het tankstations werd tijdelijk voor een deel afgesloten voor het verkeer.

De auto is afgesleept door een berger. Door de brand heeft de bestrating de nodige schade opgelopen. De brandweer maakte de weg weer begaanbaar voor zover dat mogelijk was. Rijkswaterstaat schakelt een aannemer in om het zwaar beschadigde deel te repareren.