Indrukwekkend afscheid voor Fran

Ell – (Foto’s/video) Woensdag werd er op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Fran. Fran werd zondagochtend slachtoffer van een ernstig ongeval in Nederweert.

De vrienden, familie, collega’s, kennissen en alle mensen die Fran gekend hebben kwamen woensdagavond bijeen om haar een mooi (en dik verdiend) afscheid te geven. Dat Fran zeer geliefd was werd woensdagavond duidelijk. Honderden mensen kwamen naar het voetbalveld van RKESV in haar woonplaats Ell om samen haar te gedenken.

De mensen kwamen bij elkaar kracht zoeken en om samen afscheid te nemen. Dit werd gedaan door witte ballonnen op te laten. Ook de burgemeesters van Leudal, Nederweert en Weert waren aanwezig om de mensen een hart onder de riem te steken.

Video via Youtube

https://youtu.be/G8M9MdXsSgk