Bouwupdate Muntpassage

(Foto’s/video) De werkzaamheden in het overdekte winkelcentrum de Muntpassage zijn nog altijd in volle gang.

De afgelopen maanden is de vloer grotendeels vervangen, schilderwerkzaamheden uitgevoerd en de ‘koven’ boven de etalageramen en ingangen dicht gemaakt. Een van de meest tijdrovende werkzaamheden, waar niet iedereen bij stil staat, is het vervangen van de sprinklerinstallatie. In elke passage en in elke winkel moeten de leidingen worden vervangen of worden aangelegd.

Ook de winkels maken van de gelegenheid gebruik om te verbouwen. Zo is de C&A verbouwd en draait deze kledingwinkel al een aantal weken met de nieuwe formule. Verder heeft reisbureau TUI er een aantal vierkante meters bijgekregen en zit weer naast de ingang bij de Muntpromenade.

Aan de zijde Nieuwe Markt is het nog een grote bouwput. Aan deze zijde van het winkelcentrum moet ook het meest gebeuren. Momenteel zijn de bouwlieden bezig met de dakconstructie en is er gestart met de metselwerkzaamheden.

Bekijk een impressie van binnenuit.

Video via Youtube

https://youtu.be/qLZT-1dtl9A

[nggallery id=’8009′]