Buulse Proms 2020: Solisten gezocht

Plaats een reactie
Foto door: Michel Achten

Budel – Op 23 en 24 oktober 2020 organiseert Harmonie EMM voor de negende keer de Buulse Proms. Sinds de eerste uitvoering in 1996 zijn de Buulse Proms uitgegroeid tot het grootste indoor muziekevenement van de regio met meer dan 3.000 bezoekers. De Buulse Proms wil een podium bieden voor nieuw talent. Hierbij biedt de organisatie een groot podium met fantastisch licht en geluid en zo’n 70 muzikanten en 50 koorleden.

Harmonie EMM is dan ook op zoek naar zangers, zangeressen en evt. instrumentale solisten om te schitteren op de komende editie van de Buulse Proms. Zangers, zangeressen, en instrumentale solisten in de lichte muziek, maar ook met name in klassieke muziek, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden voor de audities. Solisten uit de regio zijn eveneens welkom.

Deze audities worden gehouden op zaterdag 5 oktober 2019 en zondag(morgen) 6 oktober 2019 in de geluidsstudio van Johan Saanen. Je kunt je aanmelden voor de audities t/m zondag 15 september 2019. De organisatie staat hierbij uiteraard open voor eigen ideeën v.w.b. repertoire.

Interesse? Meld je aan via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie