18-jarige fietsster overleden na botsing

112 Brandweer Weert Weert 10 reacties 2 min. leestijd

Nederweert – Update 15.17u – (Foto’s/video) In de nacht van zaterdag op zondag zijn de hulpdiensten rond 04.05 uur gealarmeerd vanwege een ernstig verkeersongeval in Nederweert.

Op de kruising Brugstraat / Aan Vijftien was een fietsster aangereden door een personenauto komende uit de richting van Someren. Naast de ambulancedienst en politie werden ook de brandweer, een OvD-G en traumahelikopter gealarmeerd. De auto die de fietsster had aangereden was er vandoor gegaan na de aanrijding.

De fietsster is ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens in het bijzijn van een trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek.

Getuigen

Ben je getuige geweest van het ongeval en heb je de politie nog niet gesproken, of heb je meer informatie? Bel dan 0900-8844.

Update 9.40u

Bij een zware aanrijding is vanmorgen een 18-jarige vrouw (uit Ell) op haar fiets aangereden door een personenauto. De bestuurder (20-jarige man uit Helmond) reed door, maar kon even later door de politie worden aangehouden. Het slachtoffer is inmiddels overleden, zo meldt de politie.

Update 15.17u

In verband met de aanrijding met dodelijke afloop is de politie op zoek naar personen die iets gezien hebben of mogelijk beeldmateriaal hebben van deze aanrijding. Dus heb je iets gezien of gefilmd? Meld je dan via 0900-8844 of een persoonlijk bericht via Facebook: https://www.facebook.com/politieweert/.

Video via Youtube

https://youtu.be/xJNaQKxVBsQ

[nggallery id=’8051′]

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties