Cranendonck – Dat hockey een hele leuke en stoere sport is, dat weten Lester, Melle, Rens, Sjors, Alec, Pieter, Floris, Mason, Joep, Jonas en hun vrienden en teamgenoten zeker. Zij trainen wekelijks bij hockeyclub Cranendonck en ze weten zeker dat ze nog meer plezier hebben als er nog meer jongens mee doen.

En daarom kun je komende weken mee komen trainen en zelf ontdekken hoe leuk hockey is. Ontdek nu hoe cool hockey is en speel vanaf september mee in de najaars-competitie. Hockeyclub Cranendonck heeft voor komend seizoen ruimte voor jongens vanaf 6 jaar.

Doe mee

Om komend seizoen de coolste jongensteams samen te stellen roepen wij alle stoere jongens uit Cranendonck, Nederweert, Sterksel, Leende en Leenderstrijp vanaf 6 jaar op om gratis te komen proeftrainen in juni én zo te ontdekken hoe leuk hockey is. En natuurlijk zijn ook meiden en senioren van harte welkom, want hockey is een leuke sport voor iedereen vanaf 5 jaar.

Gratis proeftrainingen

Wil jij weten hoe leuk hockey is? Meld je aan voor gratis proeftrainingen via www.hccranendonck.nl.