Kerst-editie Those Were The Days

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Het afgelopen weekend vond in Muziekcentrum De Bosuil de eerste editie plaats van een gloednieuwe dansavond: Those Were The Days.

Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore; alles kwam voorbij en er werd volop gedanst. Deze zeer gezellige avond schreeuwt dan ook om een vervolg en die gaat er dan ook komen: Omcirkel zaterdag 21 december in je agenda en trommel je vrienden op voor de Christmas Edition.

Hou je ervan om de hele avond te dansen op hits uit de 80’s, 90’s en 00’s? Dan is Those Were The Days dé avond voor jou. Dit alles in combinatie met oldskool videoclips, en decoratie waarmee je je terug in de tijd waant. Dus neem je oude Tamagotchi mee, pak die blauwe mascara uit de kast en dans alsof de tijd heeft stilgestaan.

Met DJ Joep en DJ Phil

De beste DJ’s nemen plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. DJ Joep startte als radio-dj bij de lokale omroep WeertFM, maar is nu beter bekend van Qmusic waar hij op zaterdag het middagprogramma presenteert. Samen met jeugdvriend en mede DJ Phil Aspers van Floor Phillers gaat hij ervoor zorgen dat de avond het feest van de eeuw wordt!

Zaterdag 21 december bij De Bosuil

Meer informatie + tickets (er zijn ook groepstickets te koop!): https://www.debosuil.nl/programma/those-were-the-days-christmas-edition.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie