Brandende wc-rol op Boshoven

112 Brandweer Weert Weert 3 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer is vrijdag omstreeks 13.50 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Lavendelstraat in de wijk Boshoven.

In een geschakelde woning werd een sterke brandlucht waargenomen. De brandweer rukte met een SIV, tankautospuit en ladderwagen uit. Omdat toen nog niet bekend was wat de oorzaak was en of er slachtoffers waren werd ook een ambulance aangestuurd.

Eenmaal ter plaatse gingen de brandweerlieden op onderzoek uit. Uiteindelijk werd bekend wat de oorzaak was, een brandende wc-rol. Hoe het kan dat een wc-rol is gaan branden kon geen van de bewoners verklaren. De brandweer hoefde niet over te gaan tot bluswerkzaamheden en heeft de woning geventileerd.

[nggallery id=’8038′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties