Kampioensfeest van “Ut Tertj”

Foto door: William Rutten

“Ut Tertj” won recent het Kampioensfeest van de Keuken Kampioen Divisie. De prijs, die “Ut Tertj” graag wil delen met de hele club, is een knallend kampioensfeest inclusief een optreden van Wolter Kroes, een Slam FM DJ en meer.

Op zaterdag 8 juni viert “Ut Terdj” dit kampioensfeest in de Zeskamptent op Sportpark Graswinkel. Het feest duurt van 15:00 uur tot 22:00 uur en begint met de huldiging van alle MMC Weert teams die dit jaar kampioen zijn geworden.

Na de huldiging zal er een optreden zijn van Wolter Kroes en zorgt o.a. een Slam FM DJ ervoor dat het een knallend feestje zal worden. Er zal bovendien een cameraploeg aanwezig zijn om een aftermovie van het feest te maken. Deze aftermovie zal landelijk gedeeld gaan worden op diverse media.

“Ut Tertj” en de organisatie nodigt iedereen uit om dit feestje mee te komen vieren. Laten we er een knallend feest van maken, laten zien waar MMC’ers (ook nog) goed in kunnen zijn en zo onze club mooi in “the picture” zetten!