Lintje voor Johan Wouters

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd

Uit handen van loco burgemeester Paul Sterk ontving de heer J. Wouters op zaterdag 15 juni 2019 een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de viering van het 30-jarig bestaan van Stichting Dagopvang Weert in zaal Schuttershoeve. Hij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer J.L.H. (Johan) Wouters woont in Weert.

Huiskamer voor ouderen

De heer Wouters is al dertig jaar vrijwilliger bij Stichting Dagopvang voor Ouderen. Sinds 1993 is hij ook secretaris en penningmeester van de stichting. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de subsidieaanvragen en organiseert evenementen en teambuildingsbijeenkomsten voor de doelgroep en voor de vrijwilligers.

Ondernemingsraad Bosch Packaging Technology B.V.

Van 1988 tot 2003 was de heer Wouters lid van de ondernemingsraad van Bosch Packaging Technology. Hij heeft verschillende functies bekleed waaronder die van voorzitter. Daarnaast zette hij zich vele jaren in voor allerlei activiteiten binnen de organisatie. Sinds 2005 is hij lid van de Stichting Hamac Hansella. Doelstelling van deze stichting is het ondersteunen van medewerkers die in financiële nood verkeren.

Stichting Truckrun

Sinds de oprichting in 2010 is de heer Wouters vrijwilliger bij deze stichting. Al heel snel viel zijn grote betrokkenheid op en werd hij gevraagd als bestuurslid. Naast het penningmeesterschap, verzorgt hij de inschrijvingen van de chauffeurs en is hij verantwoordelijk voor de verkeersregelaars. Hij coördineert de vele vrijwilligers. Daarnaast beheert hij de website.

Overige verdiensten

De heer Wouters was in het verleden voorzitter van Carnavalsvereniging “De Rakkers”, secretaris van Vogelvereniging “Dominant”, evenementenleider bij EHBO Weert, penningmeester van Open Jeugdwerk Boshoven, penningmeester van Sociaal, Cultureel Werk Boshoven en bestuurslid bij Gemengde Zangvereniging Con Amore Weert. Sinds 2013 is hij bestuurslid van vissersclub Neptunus, vrijwilliger ouderenzorg in Zorgcentrum Kempenhof in Valkenswaard en administrateur van Sint Oda Parochie Boshoven.

[nggallery id=’8015′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie