(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 11.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Eindhoven waren nabij de Wildenberg meerdere voertuigen tegen elkaar gebotst. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De auto’s en bestelbus raakten beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Vanwege het ongeval moesten twee rijstroken worden afgesloten. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid met een file tot gevolg.

1 REACTIE

  1. Niet alleen zijn vaak automobilisten afgeleid door hun telefoon, maar ook door de tegenwoordige steeds meer geavenceerde navigatie,multimedia en andere knopjes en tiptoetsen die op het dashboard allemaal aanwezig zijn.
    De aandacht op het dashboard is daarom soms meer dan op de weg.

Comments are closed.