(Foto’s) In navolging van een eerder ongeval op de snelweg A2 bij Weert was het een half uur later opnieuw prijs op de A2.

Ditmaal hadden er twee ongevallen plaatsgevonden op de A2 nabij het LaPlace-restaurant aan Nederweert-zijde. In de rijrichting van Weert naar Eindhoven hadden twee kop-staart botsingen plaatsgevonden. De oorzaak was filevorming vanwege het ongeval dat eerder bij de Wildenberg had plaatsgevonden.

Bij de twee kop-staart botsingen raakte niemand gewond. De betrokkenen waren wel geschrokken. Ze wisten de auto’s op de vluchtstrook te parkeren zodat het overige verkeer geen hinder ondervond. Twee auto’s moesten worden afgesleept door een berger, twee andere auto’s konden na was tape-werk hun weg vervolgens naar een veilige parkeerplaats.

3 REACTIES

  1. Helemaal mee eens. Er staat ” de oorzaak was filevorming…”. Onzin natuurlijk. Als je achter op een ander rijdt is de oorzaak altijd te weinig afstand houden en/of niet opletten (met andere dingen dan autorijden bezig zijn).

  2. Als je van achteren aangetikt wordt en daardoor naar voren richting/tegen je voorganger geduwd wordt dan is de rede van het achter op iemand rijden dus niet “niet opletten (met andere dingen dan autorijden bezig zijn)”.

Comments are closed.