Open dag Stadhuis in beeld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Geïnteresseerden konden zaterdag de open dag van het stadhuis in Weert bezoeken. De open dag werd georganiseerd in het kader van het 5-jarig bestaan van het stadhuis aan de Wilhelminasingel.

Bij binnenkomst werden de bezoekers ontvangen door de burgemeester die iedereen persoonlijke de hand schudde. Daarna konden bezoekers een route door het stadhuis volgen langs ruimtes die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. Deze route liep langs de raadszaal, de bestuursvleugel en verschillende kantoorruimten. Hier gaven medewerkers van diverse afdelingen verdere tekst en uitleg over de zaken die zich in het stadhuis afspelen.

In de raadzaal waren enkele raadsleden aanwezig die over hun werkzaamheden vertelden. Hier werden ook enkele toekomstige raadsleden gespot die niet bang waren voor een microfoon.

Bij de ingang van het stadhuis stonden ook wagens van de zogeheten ‘ketenpartners’, de brandweer en politie. Vooral voor kinderen was dit een interessante toevoeging tijdens de open dag.

Video via Youtube

https://youtu.be/6TCzLmmfG6k

[nggallery id=’8079′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie