Scholier geschept op toerit A2 Leende

Leende – (Foto’s/video) Een scholier is dinsdagochtend ernstig gewond geraakt nadat hij was aangereden bij de toerit A2 bij Leende.

De jongeman fietste over de Maarheezerweg-Zuid, een schoolroute tussen Maarheeze en Leende, toen hij rond 7.30 uur werd aangereden door een personenauto. De personenauto reed de toerit A2 op in de rijrichting van Weert.

De jongeman kwam ten val en raakte ernstig gewond. Hij werd ter plaatse behandeld en is vervolgens per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken. Hij is door de politie opgevangen.

De toerit is nog enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/Xv8bdHs3Q8o