Leende – (Foto’s/video) Een scholier is dinsdagochtend ernstig gewond geraakt nadat hij was aangereden bij de toerit A2 bij Leende.

De jongeman fietste over de Maarheezerweg-Zuid, een schoolroute tussen Maarheeze en Leende, toen hij rond 7.30 uur werd aangereden door een personenauto. De personenauto reed de toerit A2 op in de rijrichting van Weert.

De jongeman kwam ten val en raakte ernstig gewond. Hij werd ter plaatse behandeld en is vervolgens per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken. Hij is door de politie opgevangen.

De toerit is nog enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/Xv8bdHs3Q8o

3 REACTIES

  1. Vreselijk. Hopelijk valt het mee.
    En dat op een overzichtelijk punt en goed weer. Dat zoiets dan toch kan gebeuren

  2. Hoop ook het beste voor de jongeman, denk dat de zon de oorzaak is van deze aanrijding, die staat op dat tijdstip precies in die hoek en laag aan de hemel.

  3. Dat het niet vaker gebeurd met die aso’s op die straat. 60 Zone en het rijdt er dik 100. Zelfs op zones 30 rijden ze minstens 80!!! En kunnen dan niet meer uitwijken voor voetgangers en fietsers. Krankzinnig hoe er zo vrij geracet mag worden. Los van alle mobiele handelingen die die autobestuurders denken te moeten doen. Ligt er n ‘drempel’ waarvan de reguliere bestuurders weten dat ze er zo overheen kunnen. Sindsdien wordt er juist extra hard gereden daar. Kan er met n maand zo een dik jaarsalaris uithalen qua snelheid gekte! Te Lijp hoe men rijdt. Vooral de moeders met hun kindjes voorin kunnen er wat van. Absurd! Sterkte voor de jongen!
    En als er zon in je gezicht schijnt rem je af tot bijna stilstand als autobestuurder met dergelijke schooltijden etc. Slap excuus. Die heb ik als voetganger keer gekregen toen er nog geen zon was van madame die lekker hard zone 30 met kind voorin reed zonder richtingen ed. Ik stak over en ineens de bocht komt ze om. Lijpe gek! Nee eigen verantwoording daar. Alles is open en overzichtelijk met normale snelheid!

Comments are closed.