Tijdstip open dag stadhuis aangepast

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Vanwege het verwachte warme weer wordt het tijdstip van de open dag van het stadhuis op zaterdag 29 juni aangepast. Het stadhuis is nu open van 9.00 tot 13.00 uur.

Burgemeester Jos Heijmans: “We willen ondanks de warmte iedereen de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen in het stadhuis. We doen dit nu in de ochtend, omdat het dan nog wat koeler is. In het stadhuis is airconditioning aanwezig. Dus kom gezellig langs na een bezoekje aan de markt en ga daarna weer in het water liggen.”

5 jarig jubileum

De open dag wordt gehouden ter ere van het vijfjarig jubileum van het stadhuis aan de Wilhelminasingel. Burgemeester Heijmans ontvang alle bezoekers, waarna ze een route door het stadhuis kunnen volgen langs ruimtes die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. Zo kunnen bezoekers een kijkje nemen in de kamer van de burgemeester. Naast een rondleiding door het stadhuis, kunnen bezoekers genieten van muziek van verschillende Weerter koren. Ook voor de jeugd zijn er verschillende activiteiten, zoals een kleurwedstrijd en een schminkhoek.

Bereikbaarheid

Iedereen is op zaterdag 29 juni tussen 09:00 en 13:00 uur welkom in het stadhuis op Wilhelminasingel 101. Tijdens de open dag worden extra fietsenstallingen ingericht rondom het stadhuis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie