Lichtgewonde bij botsing Kampershoek

112 Weert 3 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 14.55 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op bedrijventerrein Kampershoek in Weert.

Op de t-splitsing Edisonlaan / Celsiusstraat waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Volgens getuigen kwam de BMW vanuit de Celsiusstraat gereden en zag daarbij de Seat op de voorrangsweg Edisonlaan over het hoofd. Er ontstond een flinke botsing.

De bestuurder van de Seat raakte gewond aan zijn arm door het uitklappen van de airbags. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en daarna met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

[nggallery id=’8060′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties