(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 14.55 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op bedrijventerrein Kampershoek in Weert.

Op de t-splitsing Edisonlaan / Celsiusstraat waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Volgens getuigen kwam de BMW vanuit de Celsiusstraat gereden en zag daarbij de Seat op de voorrangsweg Edisonlaan over het hoofd. Er ontstond een flinke botsing.

De bestuurder van de Seat raakte gewond aan zijn arm door het uitklappen van de airbags. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en daarna met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

3 REACTIES

  1. Dit is ook een gevaarlijk punt omdat de lijnen van de weg zijn gesleten en je de haaientanden niet meer ziet. Ik rij hier dagelijks omdat ik op kampershoek werk en heb al een aantal keer een bijna ongeval gehad. Mensen schijnen te denken dat ze voorrang hebben vanuit de Celsiusstraat. Misschien de lijnen een keer opnieuw laten spuiten gemeente?

  2. Als de BMW heeft gedacht dat hij voorrang had vanuit de Celsiusstraat dan kan dit gebeuren… Er staat daar wel gewoon een voorrangskruising-bord…
    Daar hoeft niet eens te hard voor gereden te worden.

    Echter blijft het natuurlijk zo dat je voorrang moet krijgen i.p.v. nemen…

Comments are closed.