Voedselbank zoekt dringend chauffeur

Ter versterking van het huidige team is Voedselbank Weert dringend op zoek naar een chauffeur.

Dankzij de hulp van een groot aantal supermarkten en leveranciers, helpt de voedselbank ca. 200 gezinnen in de regio Weert en Cranendonck aan een wekelijks voedselpakket. Deze levensmiddelen moeten gedurende de week (veelal op woensdag, donderdag en vrijdagmorgen ) opgehaald worden, de voedselbank beschikt hiervoor over twee busjes.

Omdat er vaker én verder gereden moet worden, is het huidige team op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om samen met een hecht team van betrokken vrijwilligers iets te betekenen voor de minderbedeelden onder ons, stuur dan een mailtje met je naam en telefoonnummer naar [email protected], er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Een normaal rijbewijs (rijden zonder aanhanger) is voldoende om met de busjes te mogen rijden.