TOTO vervangt Snow Patrol op Bospop

Snow Patrol heeft zojuist bekend gemaakt dat ze hun volledige zomer tournee moeten cancelen door medische redenen. Helaas betekent dit ook dat de show van Snow Patrol op 12 juli op Bospop niet door kan gaan. Het volledig statement van de band staat hieronder.

Ondanks dit vervelende nieuws is Bospop blij direct een waardige vervanger aan te kunnen kondigen. De legendarische Amerikaanse band TOTO neemt de headline positie van Snow Patrol over en sluit de eerste dag van Bospop af.

TOTO

Na een zeer succesvol jaar in 2018 met tournees door Noord-Amerika en Europa, waarin de band voor honderdduizenden fans speelde, gaat Toto in 2019 opnieuw op tournee. Ze zijn eerder dit jaar gestart met tournees in Australia, New Zealand en Japan. Deze zomer gaat TOTO opnieuw op tournee door Europa met headline shows op meerdere festival. De shows staat in het teken van het veertigjarig jubileum van de band en bevatten vele van de bands grootste wereldwijde hits en klassiekers.

Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van TOTO. Naast hun eigen bekroonde oeuvre zijn de leden individueel te horen op meer dan vijfduizend albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard albums en meer dan tweehonderd Grammy nominaties. TOTO heeft meer dan een miljard streams op Spotify en ook op YouTube nadert de band een gelijk aantal views.

Dit jaar bracht TOTO de boxset ALL IN uit samen met de live DVD/CD 40 Tours Around The Sun met daarop hun uitverkochte show in de Ziggo Dome in Amsterdam van vorig jaar.

Video TOTO

https://youtu.be/FTQbiNvZqaY