Waterleiding springt opnieuw

Vanochtend vroeg sprong de waterleiding in de Vrakkerstraat aan de zijde van de St. Luciastraat op Boshoven.

Monteurs van WML zijn vervolgens de hele dag bezig geweest met herstelwerkzaamheden. In eerste instantie werd gedacht dat de leiding om 14.00 uur hersteld zou zijn, dat werd uiteindelijk 19.00 uur. Er was dinsdagavond dus weer leidingwater, maar dat was maar voor korte duur.

Kort na het herstel sprong de waterleiding dinsdagavond opnieuw. Ditmaal enkele meters verderop naast het herstelde deel. En dus moesten de monteurs terug de grond in. Inmiddels is het nachtwerk geworden en heeft men 5 meter aan waterleiding vervangen.

Het was door de weersomstandigheden extra zweten vandaag voor de monteurs. De harde werkers werden dan ook verrast met een stuk vlaai van Bakker Vries die in dezelfde straat is gevestigd.