Weert zoekt massaal het water op

Algemeen Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Hoewel de zomervakantie van de scholen nog moet beginnen was het woensdagmiddag topdrukte bij de waterattracties van Weert. De basisschoolkinderen zijn woensdagmiddag vrij en veel jongeren hebben de examens achter de rug en dus tijd om te genieten tijdens deze warme zomerdagen.

Sinds enkele jaren heeft Weert het dagstrand ‘Het Blauwe Meertje’. Het blijkt te voorzien in een grote behoefte, zo bleek woensdagmiddag weer eens. Het was gezellig druk op het strand. En zwembad de IJzeren Man deed net zo goede zaken. Ook daar was het topdrukte. De ligweide lag vol en de plonsgeluiden waren oneindig woensdagmiddag.

Naast het strand en het zwembad kun je ook verkoelen met de waterskibaan. Een mooie attractie voor mensen die het nog iets spannender willen maken. Ook hier was het genieten tijdens deze mooie zomerdag.

Bekijk een sfeerimpressie.

[nggallery id=’8068′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie