Win twee kaarten voor Bospop-vrijdag

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Het aftellen is begonnen. Over twee weken gaat het muziekfestival Bospop weer van start. WdG mag in samenwerking met Bospop 2 x 2 kaarten voor Bospop-vrijdag verloten.

Bospop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli en heeft een bijzonder sterke programmering. Op de vrijdag is o.a. Toto, Richard Ashcroft, James Morrison, Kodaline, Matt Simons en My Baby van de partij. Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Doe dan mee met de onderstaande prijsvraag.

P.s.: doe alleen mee als je zeker weet dat je op vrijdag 12 juli nog een gaatje vrij hebt in je agenda!

Meer informatie over Bospop kun je vinden via: www.bospop.nl.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is voorbij. De winnaars zijn:
– E.Hooghiemstra
– D.Verhoeven

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 4 juli 2019. De winnaars worden het weekend van 6 / 7 juli 2019 bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd is 18 jaar. De winnaars krijgen van WdG bericht met nadere instructies. Inwoners van deze gemeenten mogen meedoen: Bocholt (B), Bree (B) Cranendonck, Hamont-Achel (B), Heeze-Leende, Leudal, Maaseik (B), Maasgouw, Peel & Maas, Pelt (B), Nederweert, Someren en Weert. De ingevulde gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de organisatie van Bospop krijgt de gegevens van de prijswinnaars. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie