Kampioensfeest MMC ‘Ut Tertj’ in beeld

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Update – (Foto’s/video) MMC Weert 3 (Ut Tertj) won onlangs het Kampioensfeest van de Keuken Kampioen Divisie. Deze prijs bestond uit een knallend kampioensfeest met o.a. Hans Kraay jr. (Hansie Hansie) en zanger Wolter Kroes.

Zaterdag was het grote moment daar en barstte het feest los in de tent op het MMC-terrein. Voorafgaand aan het feest trok het team met de ‘platte kar’ voor een ereronde door de straten van Weert.

In de tent werd het team gehuldigd en werden twee vrijwilligers van de club in het zonnetje gezet. Daarna kwam zanger Wolter Kroes het podium op en werd de tent op z’n kop gezet. Het feest zal vanavond een nog een aantal uren doorgaan.

Update

Naast het kampioensschild kreeg de club een bijzondere bijdrage uit handen van Jaap Lankamp, commercieel directeur Keuken Kampioen. Het team kreeg een cheque van liefst 1.000,- euro die gebruikt kan worden voor de zoektocht naar een Hoofd Jeugd Opleiding.

Rick Steijvers, voorzitter van MMC Weert: “Dit geldbedrag kunnen wij als club goed gebruiken. Hiermee kunnen wij als MMC namelijk een nieuwe stap zetten in het bereiken van onze sportieve doelstellingen. Daarnaast sponsorde Keuken Kampioen een goed doel. Nick van den Broek, keeper van MMC Weert 3 gaat de New York Marathon lopen om geld in te zamelen voor het KWF. Keuken Kampioen stelt een geldbedrag ter beschikking om hem te ondersteunen.

Video via Youtube

https://youtu.be/5HICviihA4o

[nggallery id=’7992′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie