Update – Afgelopen weekend zijn er meerdere auto’s bekrast in de wijken Keent en Moesel.

Voor zover bekend zijn er tenminste vier auto’s bekrast. “Om te huilen! Iemand die doelbewust je auto bekrast… echt ongelooflijk! Goed ziek van! Sleutelsporen zitten er nog in!”, zo reageert een van de slachtoffers. Vermoedelijk zijn de auto bekrast in de nacht van zaterdag op zondag.

Vooralsnog is onbekend wie de dader(s) is of zijn. Er is aangifte gedaan van de vernieling en de slachtoffers hopen dat er getuigen zijn. Heb jij in de zaterdagavond of nacht iets verdachts waargenomen in Weert-Zuid? Heb je meer informatie over de vernielingen of heb je iets op camera staan? Neem dan contact op met de politie Weert via telefoonnummer 0900-8844.

Update

Dinsdag werd bekend dat ook in de wijk Groenewoud (Montfortstraat) een auto is bekrast.

1 REACTIE

  1. Welke achterlijke …… geeft als response “leuk” en “grappig”? Eens kijken of ze het ook zo leuk en grappig vinden als hun eigen spullen worden vernield. Belachelijk zo’n response! Grote helden……

    Slumme, wat zeggen je betrouwbare bronnen? Wie heeft dit gedaan?

Comments are closed.