Foto: Archief - muzikaal optreden bij kiosk St. Raphaëlpad

Altijd al eens willen weten hoe een fanfare en een harmonie samen klinken?

Op donderdag 27 juni is er de kans om dit te beleven. Dan verzorgen fanfare St. Jan en harmonie St. Antonius een zomeravondconcert, waarbij alle muzikale werken gezamenlijk worden gespeeld. Door dit uniek orkest wordt het publiek deze avond al vast in de vakantiestemming gebracht.

Er wordt muziek ten gehore gebracht uit verschillende Europese windstreken. Zo zijn er naast Keltische stukken, werken uit het Oosten, ook Mediterrane klanken te horen. Het concert begint om 19.30 uur bij de kiosk aan het St. Raphaëlpad in de binnenstad van Weert en is gratis toegankelijk.

4 REACTIES

  1. is het niet eens interessant om te onderzoeken hoe de belangen van de gemeente verstrengeld zijn met die van “de huiskamer”?
    er wordt bovengemiddeld geïnvesteerd en georganiseerd op het pad.

  2. Er gebeurd iig iets in Weert !
    Lange tijd was het toch ‘niks te beleven’ en daar kreeg de gemeente ook de schuld van. Nu gebeurd er tenminste iets, wees blij.

Comments are closed.