De gemeente Weert laat nieuw asfalt aanbrengen op de rotonde Suffolkweg – Ringbaan West. In het weekend van 19, 20 en 21 juli worden deze werkzaamheden uitgevoerd. De rotonde is dat weekend daarom afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroutes worden aangegeven op de gele borden.

Rotonde Suffolkweg – Ringbaan West

Het asfalt op de rotonde is zodanig beschadigd dat het asfalt vervangen wordt. Om zoveel mogelijk overlast te voorkomen, worden de werkzaamheden in het weekend uitgevoerd. Vanaf vrijdagavond 19 juli 20.00 uur is de rotonde afgesloten voor alle verkeer, tot zondag 21 juli, 7.00 uur ’s morgens.

Verkeersomleidingen

Verkeer wordt omgeleid via de Ringbaan Oost en Zuid en de Kazernelaan. Alle omleidingen staan aangegeven op gele borden. Het vrachtwagenverbod op de Kazernelaan wordt daarom tijdelijk opgeheven.

Het distributiecentrum Lidl en het crematorium Weerterland zijn bereikbaar vanuit de N564. Aanliggende bedrijven zijn al geïnformeerd over de werkzaamheden.

3 REACTIES

  1. Als je een tijdje deze rotonde observeert van maandag tot en met vrijdag overdag, dan passeren daar van 07.00u tot en met 18.00 uur tussen de 60 tot 70 vrachtwagens per uur……….dat zijn er op een dag tussen de 650 en 700 stuks.
    Eigenlijk kan deze kleine rotonde het verkeersaanbod niet aan.

  2. Deze rontonde is TE KLEIn voor wat er overheen gaat ! Volle vrachtwagens van LIDL Isidorus UNICORN EN alle andere grote bedrijven. Ook word er overheen GESJEESD door VW Golfjes en andere wagens het word gevaarlijker. Ze kunnen er beter een grote en professionele rontonde van maken alleen nieuw asfalt gaat dit niet op kunnen lossen gok ik ! ! ! ! ! ! !

  3. Dat is een vrachtwagen per minuut. Valt best mee.
    Ik wou dat ik daar tijd voor had om me daar druk om te maken…

Comments are closed.