Truck botst met scooter op N273

Grathem – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag rond 13.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Grathem.

Op de kruising Napoleonsweg-Zuid (N273) / Brugstraat waren een vrachtwagen en scooter tegen elkaar gebotst. De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte gewond. In eerste instantie leek de situatie zo ernstig dat ook de brandweerweer werd gealarmeerd.

Uiteindelijk bleek het in zoverre mee te vallen dat de brandweer niet in actie hoefde te komen. De bestuurder van de scooter raakte lichtgewond en is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen was ongedeerd, maar geschrokken.

De scooter raakte beschadigd en is afgesleept door een berger. De vrachtwagen raakte licht beschadigd en kon nadat de chauffeur de gegevens had uitgewisseld zijn weg vervolgen.