Auto botst met scooter in Nederweert

Nederweert – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 16.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Nederweert.

Op de kruising Brugstraat / Aan Vijftien waren een auto en scooter met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte gewond aan zijn hoofd. Omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De bestuurder van de scooter is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Omstanders klaagden ter plaatse over dat de verkeerslichten slecht zijn afgesteld.

Eerder ongeval

Op de betreffende kruising vond op 23 juni j.l. ook nog een ernstig ongeval plaats. Toen overleed een 18-jarige fietsster nadat ze was aangereden door een personenauto.

Video via Youtube

https://youtu.be/D0cU_f1besA