Nederweert – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 16.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Nederweert.

Op de kruising Brugstraat / Aan Vijftien waren een auto en scooter met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte gewond aan zijn hoofd. Omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De bestuurder van de scooter is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Omstanders klaagden ter plaatse over dat de verkeerslichten slecht zijn afgesteld.

Eerder ongeval

Op de betreffende kruising vond op 23 juni j.l. ook nog een ernstig ongeval plaats. Toen overleed een 18-jarige fietsster nadat ze was aangereden door een personenauto.

Video via Youtube

https://youtu.be/D0cU_f1besA

3 REACTIES

  1. Alweer dit zelfde punt! Hoe veel ongelukken moeten hier nog gebeuren voordat de Gemeente en Overheid hier iets aan doen . . . Dit kan zo toch niet doorgaan . . . Ik zeg we maken er een rontonde van . . . Rontondes lossen alle problemen op . . . !

  2. Ik loop 6keer per week over de brug en er rijden ALTIJD nog auto’s door rood!!!!! Afstelling heeft dit niks mee te maken, dit gaat gewoon om asociaal gedrag en denken dat je de enige bent op de weg

Comments are closed.