Bospop is er klaar voor

(Foto’s) Bospop 2019 is er klaar voor. Donderdagavond werden de puntjes op de i gezet op het festivalterrein.

De afgelopen weken hebben tientallen vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om het festivalterrein op te bouwen. Inmiddels is het festivalterrein zo goed al klaar om het festivalpubliek te mogen ontvangen.

Het belooft een mooi weekend te worden met zondag zelfs een uitverkochte dag voor het festival. Op de vrijdag is o.a. Toto, Richard Ashcroft, James Morrison, Kodaline, Matt Simons en My Baby van de partij. Op zaterdag staan onder meer John Fogerty, Skunk Anansie, Daryl Hall & John Oates en Flogging Molly op het affiche. Op zondag staan o.a. Sting, Nile Rodgers & Chic, Joe Jackson, The Specials, Foreigner, Level 42 en de vele andere topbands geprogrammeerd.

Sting

De artiest Sting heeft de tongen los gemaakt omdat hij op doktersadvies de shows tot Bospop heeft afgezegd. Er is nauw contact met zijn management en de organisatie heeft begrepen dat de intentie is om op Bospop de tour van Sting weer op te starten. Men gaat er dus gewoon vanuit dat Sting Bospop 2019 zal afsluiten.

Alle informatie is terug te vinden via: www.bospop.nl.