(Foto’s) Bospop 2019 is er klaar voor. Donderdagavond werden de puntjes op de i gezet op het festivalterrein.

De afgelopen weken hebben tientallen vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om het festivalterrein op te bouwen. Inmiddels is het festivalterrein zo goed al klaar om het festivalpubliek te mogen ontvangen.

Het belooft een mooi weekend te worden met zondag zelfs een uitverkochte dag voor het festival. Op de vrijdag is o.a. Toto, Richard Ashcroft, James Morrison, Kodaline, Matt Simons en My Baby van de partij. Op zaterdag staan onder meer John Fogerty, Skunk Anansie, Daryl Hall & John Oates en Flogging Molly op het affiche. Op zondag staan o.a. Sting, Nile Rodgers & Chic, Joe Jackson, The Specials, Foreigner, Level 42 en de vele andere topbands geprogrammeerd.

Sting

De artiest Sting heeft de tongen los gemaakt omdat hij op doktersadvies de shows tot Bospop heeft afgezegd. Er is nauw contact met zijn management en de organisatie heeft begrepen dat de intentie is om op Bospop de tour van Sting weer op te starten. Men gaat er dus gewoon vanuit dat Sting Bospop 2019 zal afsluiten.

Alle informatie is terug te vinden via: www.bospop.nl.

7 REACTIES

 1. Wel binnen de decibels blijven IK WIL GEWOON TV KUNNEN KIJKEN BINNEN en buiten een pilsje kunnen drinken !

 2. De bezoekers van BOSPOP zijn in 4 katogeri├źn te onderscheiden….
  Bezoekers die amper de lagere school afgemaakt hebben…
  Bezoekers die een of meer “pannen” los hebben liggen..
  Bezoekers..zoals .Opa’s van 60 en 70+ meestal zonder Oma die “UM nog us unne kie├źr uut de b├┤ks wille loate hange” ……(v├╗r te pisse dan)…..
  Bezoekers ( gering aantal) die van “muziek” houden…..

 3. Staat je huis soms binnen in de bospop tent.? Eigenlijk ben je gewoon een zeur
  1 weekend feest en gelijk mauwen

Comments are closed.