Druk bezocht Bal Champêtre in beeld

(Foto’s) Zondag vond bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord voor de zevende achtereenvolgende keer een Bal Champêtre plaats. Mede dankzij de prettige weersomstandigheden was het een zeer druk bezochte editie.

Sinds 2013 vindt er met ondersteuning van onder meer Stamtafel Weert van de cultuurhistorische stichting De Aldenborgh met groot succes elk jaar in de maand juli een uitvoering plaats van dit voormalige muziek- en dansfestijn.

Zoals voorspeld werd het wederom een oergezellige en nostalgische middag met smartlappen en andere ‘gouwe ouwen’. Er werd geluisterd en gedanst bij de klanken van gouden hits van bijvoorbeeld The Classics, De Heikrekels, het Radi-ensemble en vele andere artiesten. Amusatie-formatie jukebox en toetsenist Bèr Donkers stonden op de tribune. Retro DJ Yuppe Fish draaide op professionele wijze alle gaatjes met plaatjes met muziek uit de jaren 50 en 60.

Bekijk een sfeerimpressie (van o.a. Theo Van de Winkel).